Ik ben absoluut de slechtste reiziger, als ik ’s avonds de kerktoren niet zie, dan krijg ik al heimwee… Een ware nachtmerrie om een leuke reis voor te bedenken. Althans dat dacht ik…

Marcel Greefhorst zag de uitdaging wel zitten om mij anders te laten denken over reizen. En hoe… De reis was perfect geregeld, er was met werkelijk alle wensen rekening gehouden. Het voorstel om naar Valencia te gaan was echt een schot in de roos, een echte aanrader voor mensen die zowel strand als cultuur willen.

De locatie van het hotel was perfect gelegen, personeel super vriendelijk, ontbijt was erg uitgebreid en er was voldoende keuze voor een vegetariër. Zelfs in het restaurant was er een sectie op de kaart waaruit ik naar hartenlust kon kiezen. Het enige nadeel aan de reis is dat het een aanslag is op mijn budget, want nu ik geproefd heb van het reizen wil ik graag meerdere plekken gaan ontdekken… Maar wel alleen bij Marcel boeken, hij weet hoe belangrijk de juiste keuze van bestemming & hotel voor ons is!

Categorieën: recensieSpanje