Een vakantie regelen met speciale wensen… Marcel dat heb je fantastisch gedaan!!! Wij, opa en oma( 50 jaar getrouwd) met kinderen en kleinkinderen als groep van 10 personen een week naar La Palma.

De vlucht was prima geregeld! Auto’s naar wens! De drie gereserveerde hotelappartementen perfect! Het ontbijt in Sol La Palma was iedere dag geweldig! ’s Avonds hebben we telkens in een ander restaurant gegeten…keuze genoeg!

La Palma met z’n prachtige voorjaarsbloemen en wisselende vergezichten is een aanrader voor een korte vakantie (8 dagen). Je kan er veel wandelen, fietsen, varen (dolfijnen zien) zonnen en zwemmen! Wij hebben een tocht gemaakt naar de Caldera de Taburiente, Roque de los Muchachos! Onze zoon op de fiets, de rest van de familie met de auto.(2426m hoog). We hebben gewandeld bij La Cumbrecita! (1287m) Niet te vergeten de “Salinas” bij Faro de Fuencaliente, waar we in het bijgelegen restaurant van een fantastische maaltijd genoten! Winkelen/stad bezoeken gaat prima in Los Llanos en Santa Cruz. De moeite waard. Het varen langs de kust, zwemmen vanaf de boot, dolfijnen zien…het was een feest( met tapas aan boord!) En of dat niet genoeg was …de kinderen hebben de Ruta de los Volcanes gelopen en kwamen heel enthousiast terug!

Marcel en Simone, hartelijk dank en wij weten jullie te vinden! Tot ziens! Hartelijke groet, Ad en Mieke

Categorieën: recensieSpanje