Verwennerij voor al je zintuigen Een SENTIDO-vakantie staat garant voor een verblijf in een hotel met minimaal 4 sterren, een keur aan faciliteiten, entertainmentprogramma’s, uitstekende service en culinair genot. Luxe, comfort en ontspanning dus! Je vindt de SENTIDO Resorts aan de mooiste stranden van o.a. de Canarische Eilanden, Cyprus, Kreta en Ibiza.

Daarom SENTIDO

  • De Holiday Conciërge voor persoonlijke aandacht
  • De mogelijkheid om tot 12:00 uur te ontbijten
  • Gratis Wi-Fi in het hele hotel
  • Holiday plus activiteiten: yoga, thai chi en Aqua Fit.

Extra luxe faciliteiten SENTIDO biedt veel extra luxe faciliteiten. In alle SENTIDO hotels & resorts is er een Holiday Conciërge geeft je persoonlijke aandacht en tips voor een geslaagde vakantie. Ook is er gratis Wi-Fi in het hele hotel. Bij SENTIDO Adults ligt de nadruk op een ontspannen en rustige vakantie zonder kinderen.

Voor stellen en mensen die alleen op vakantie willen, raden we onze hotels voor volwassenen boven de 16 jaar aan. Dit zijn vaak kleinere hotels met een persoonlijke service. Je kunt hier heerlijk ontspannen in een rustige omgeving.

SENTIDO-activiteiten Body & Mind: De SENTIDO Day Break is een combinatie van Tai Chi, Yoga en pilates. De SENTIDO Aqua Fit voor het verbeteren van de vitaliteit. Culture & People: wandelprogramma’s om de bestemming beter te leren kennen en kooklessen waar de SENTIDO-chefs hun tips met gasten delen. Family & Kids: denk hierbij aan speurtochten, creatieve workshops en een mini-disco.

Boek nu je favoriete Sentido hotel online