RIU – Laat je verwennen

De RIU hotels, RIU ClubHotels en RIU Palace Hotels liggen vaak op de mooiste plekjes, direct aan zee. De persoonlijke service, goede gastronomie en de ontspannen sfeer zorgen ervoor dat je je zich snel thuis zult voelen. RIU is de perfecte keuze als je van luxe houdt!

Daarom RIU Hotels & Resorts

  • Klasse en kwaliteit in de details
  • Uitmuntende service
  • Showcooking met verse ingrediënten
  • Ontspannen in het wellnesscentrum
  • Speciaal kidsprogramma

Comfortabel slapen De kamers in de RIU-hotels op onze website zijn fris en modern ingericht met goede bedden. Zo kun je elke vakantiedag uitgerust beginnen aan nieuwe ontdekkingen!

Showcooking met verse ingrediënten RIU biedt je het meest uitgebreide all inclusive arrangement. Van showcooking tot 24-uurs roomservice en heerlijke snacks aan het zwembad. De chefs zorgen telkens weer voor een culinaire verrassing.

Ontspannen Geef je vakantie een extra ontspannen tintje! Bezoek één van de mooie wellnesscentra van RIU en laat je verwennen: een massage met chocolade of aromatische oliën, wegdromen in de whirlpool of even naar de sauna.

Golfen en cocktails Overdag zijn er allerlei activiteiten en sportmogelijkheden. Als bijvoorbeeld golfen jouw passie is, ben je bij RIU aan het juiste adres. Veel hotels liggen aan de golfbanen en je ontvangt korting op de greenfees. ’s Avonds geniet je met een zomerse cocktail van spectaculaire shows of gezellige livemuziek.

Boek je favoriete riu hotel nu online