Aruba en New York, een unieke 12-daagse combinatiereis vanaf € 1988,- p.p.*

Deze reis is inclusief:

  • Vliegreis Amsterdam-New York/Aruba-Amsterdam
  • Vliegreis New York-Aruba
  • Luchthavenbelasting en brandstofheffing
  • 3 overnachtingen New York en 7 overnachtingen Aruba o.b.v. logies
  • Transfer luchthaven – hotel en v.v.
  • Nederlandssprekende vertegenwoordiging op Aruba

New York In deze fascinerende, bruisende stad kom je altijd tijd tekort. Ontdek de stad per Hop-on Hop-off bus of verken de afzonderlijke wijken te voet. Bezoek in ieder geval het levendige Chinatown, Little Italy en het artistieke stadsdeel SoHo. Ook Times Square, Wall Street, Fifth Avenue en het Rockefeller Center zijn interessante bezienswaardigheden. Leuk is het om te fietsen in Central Park of een boottocht te maken naar het Statue of Liberty. ’s Avonds kun je kiezen uit talloze restaurants uit alle windstreken. Een bezoek aan een Broadway show geeft een extra dimensie aan je verblijf.

Aruba is het meest westelijk gelegen ABC-eiland en ligt op circa 30 km van het Venezolaanse schiereiland Paraguana. Het eiland is slechts 184 km2 groot, met een lengte van 31 km en maximaal 9 km breed. Aruba is uitstekend op het toerisme ingesteld en biedt mooie witte stranden, talloze watersportmogelijkheden, vriendelijke bevolking, schitterend helder water en een gezellig nachtleven. Het eiland is schaars begroeid met grote cactussen, aloë’s, struikgewas en lage boomsoorten als de divi-divi. Langs de zuidwest- en westkust liggen vrijwel alle hotels en de mooiste stranden. In het noordwesten ligt de professionele golfbaan Tierra del Sol. De noord(oost)kust is ruig en kaal met grote inhammen, uit zee rijzende rotsen en de veel bezochte ruïnes van de voormalige Natural Bridge.

  • Vanafprijs geldt voor de 12-daagse combinatiereis inclusief vlucht, verblijf in 4-sterrenhotels Beacon en Divi Village Golf & Beach Resort. Vertrek op 10 december vanaf Amsterdam. Andere reisduren op aanvraag mogelijk.